Desprès que el 7 de gener comencessin les tasques de manteniment habitual de la Font Màgica de Montjuïc, aquest divendres les mítiques fonts ornamentals de l’avinguda de la Reina Maria Cristina tornen a donar l’espectacle d’aigua, música i color habitual.

Fins al 30 d’abril l’espectacle gratuït serà tots els divendres i dissabtes des de les 19 fins a les 21 h. La Font Màgica oferirà la seva coreografia de llums i músiques, introduint grans èxits de 2012 fins a un remix dels anys 90, passant per bandes sonores de pel·lícules, ‘El cant de la senyera’ o música clàssica. A més a més, la Font Màgica de Montjuïc se sumarà a la festivitat de la Setmana Santa amb un espectacle especial el diumenge 31 de març.

Les tasques de manteniment han consistit en la revisió i neteja dels 44 llacs i de les quatre cascades que formen la font, a més a més de la desinfecció dels 600 vidres de l’interior de la Font Màgica. Enguany, també, s’han posat en marxa uns equips compensadors d’energia reactiva que disminuiran la factura del consum elèctric.