Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones per una baralla amb tiroteig al centre de Barcelona. S’ha produït aquest dilluns de matinada a la plaça de la Llana, al barri de Santa Caterina. Els fets han passat cap a dos quarts de cinc de la matinada, quan ha començat una disputa entre diverses persones. Segons els Mossos d’Esquadra, durant la baralla s’ha arribat a disparar “algun tret” que ha ferit de manera lleu al peu un dels involucrats en l’altercat. Veïns de la zona han explicat a betevé que han sentit tres trets.

Arran d’això s’han detingut tres persones, entre les quals hi ha el presumpte autor dels trets. La rapidesa amb què van arribar els agents va va permetre, també, recuperar l’arma amb què es van disparar.

Els darrers tirotejos coneguts a l’àrea de Barcelona es van produir en pocs dies de diferència al barri de la Mina. El primer va ser el 8 de setembre, quan un enfrontament a trets va acabar amb una persona ferida  al braç. Pocs dies més tard, hi va haver un segon tiroteig a la mateixa zona de Sant Adrià de Besòs.