tirolina gran via glòries

Ja s’han començat a aixecar les dues grans tirolines que portaran la diversió a la zona pacificada de la Gran Via, a tocar de les Glòries. Tots dos elements, un dels quals accessibles per a infants amb cadira de rodes, s’estan ubicant just al tram on hi ha pintada la calçada de color vermell, davant del Centre Comercial Glòries.

Les dues tirolines s’inauguraran, previsiblement, els pròxims dies, però des d’aquesta setmana ja es poden veure les estructures principals d’aquests elements: pals grocs i negres foradats al terra i una corda vermella. A banda, s’estan començant a instal·lar bancs de formigó, elements que també formen part d’aquesta actuació d’urbanisme tàctic.

La primera tirolina accessible de Barcelona

La tirolina accessible que ja s’està aixecant a la Gran Via serà la primera de tot Barcelona que és apta per a les persones amb mobilitat reduïda.

A banda, les darreres setmanes ja s’han fet diverses actuacions en aquest punt de la ciutat. Primer es van col·locar testos amb arbres petits i va ser al desembre quan es van instal·lar les primeres màquines per fer esport, elements que els darrers dies han anat guanyant usuaris.