Una testimoni —agent de la Guàrdia Urbana— ha declarat, en el judici pel crim d’un agent que va aparèixer mort al pantà de Foix, que va trobar diverses taques de sang a casa de l’acusada, on suposadament es va cometre el crim el maig del 2017. L’agent ha explicat que, després de l’aparició del cadàver, va passar estones amb l’acusada a casa seva per fer-li companyia.

Ha relatat que un d’aquests dies, el 6 de maig al matí, la va ajudar a recollir la casa i va accedir a la planta superior, que ha descrit com “un desastre”. Ha dit que va recollir la roba i en aquest moment va veure dues tovalloles tacades de sang que va deixar al cove de la roba bruta. Durant l’escorcoll que els Mossos d’Esquadra van fer a casa de l’acusada, els agents les van localitzar i, dies després, les proves pericials van determinar que era sang de la víctima.

En el judici, la testimoni ha explicat que, en trobar-les, va preguntar a l’acusada si s’havia fet mal i li va respondre, segons ha dit, que era sang de la víctima i que estaven tacades perquè les utilitzaven durant les relacions sexuals per no tacar el llit.

Tres taques de sang de la “gossa”

La testimoni també ha explicat que el mateix dia va veure “tres gotetes de sang fresca”en el marge inferior d’una porta. A preguntes del fiscal, ha assegurat que l’acusada li va explicar que era sang de la gossa perquè “tenia la regla”. Malgrat la insistència del representant del ministeri fiscal i també de l’acusació particular, la testimoni ha assegurat que aquestes taques el dia anterior a la nit —quan també era a casa de l’acusada, on van sopar amb l’acusat— no hi eren.

També li han preguntat sobre la disposició dels mobles de l’habitació de la planta baixa de la casa, on la investigació situa el crim. Segons la instrucció, amb anterioritat, hi havia un sofà del qual es creu que l’acusada va desfer-se després del suposat assassinat i va traslladar amb una furgoneta que va demanar a un company de feina. La testimoni ha dit que quan ella va anar a la planta baixa, només va veure “una butaca i un televisor”.