Ja són deu les famílies que viuen a l'edifici i tres més s'han mostrat interessades a entrar-hi durant aquesta setmana. Tots ells recalquen que no s'estan aprofitant de res i accepten pagar un lloguer ajustat a les seves possibilitats. GABRIEL "Asequible a nuestra situación, pues sí, claro que sí. Yo me dedico a la venta ambulante y gracias a Dios hasta ahora no nos hemos muerto." Un altre dels ocupants és el Félix, que va ser desnonat al març. Està a l'atur i té tres filles. FÉLIX "Tener algo digno donde poder estar. Hay muchas familias que están aquí por una vivienda, no por negocio, ni lucro ni nada. Están aquí porque lo necesitan y porque tienen hijos." Des del Moviment al Dret de l'Habitatge asseguren que estan sent molt curosos a l'hora d'escollir les famílies que entren a viure a l'edifici. A més, han volgut respondre a les declaracions de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que va qualificar l'ocupació d'il·legal. SALVADOR, Afectats per la Hipoteca "Si realment és un acte il·legal el que li diem al senyor Trias i al secretari d'Habitatge de Barcelona és que ens busqui els 50.000 habitatges de les 50.000 famílies desnonades en els últims tres anys colpejades per la crisi que no poden pagar un pis." GUILLEM MARTÍNEZ "El conseller d'Interior, Felip Puig, ha assegurat que esperaran a una decisió del jutge i ha descartat, per tant, un desallotjament exprés." FELIP PUIG, conseller d'Interior "Esperarem a la decisió del jutge, si això ho aboquen per la via civil és evident que serà un altre ritme i un altre calendari." El col·lectiu dels "indignats" assegura a més que volen fer també un centre cívic per obrir l'edifici al barri. Això a l'espera que el jutge dictamini si s'ha de tractar el cas per la via civil o la via penal.

El grup d'”indignats” que van ocupar dissabte el bloc de pisos al carrer d’Almagro, a Nou Barris, es mantenen a l’edifici. Deu famílies viuen ja en aquest bloc de pisos, tot i que les famílies amb nens eviten que els petits hi vagin, per por que la policia els faci fora de forma precipitada . El propietari de l’edifici ha denunciat l’ocupació i, per tant, el jutge ja pot ordenar-ne el desallotjament.

La promotora de l’edifici és qui ha presentat la denúncia per ocupació al Jutjat de Guàrdia de Barcelona. La denúncia podria permetre, si ho ordena el jutge, la intervenció dels Mossos per procedir al desallotjament de l’edifici durant les properes 48 hores.