Exterior de l'Hospital Clínic

Nou cas de coronavirus a Barcelona. Es tracta del tercer cas de coronavirus detectat a Barcelona, una dona de 22 anys i de Tenerife que va viatjar al nord d’Itàlia. Salut confirma que ja està aïllada a l’Hospital Clínic de Barcelona. La dona ha estat a Milà, entre els dies 19 i el 25 de febrer. Aquest dia va viatjar fins a Barcelona, quan es va dirigir al Clínic.

Salut està estudiant el contacte estret que hauria pogut mantenir la tercera infectada pel covid-19. Es tracta d’un cas lleu també importat, com els altres dos anteriors casos detectats a Barcelona.

El primer cas a Catalunya confirmat és el d’una dona de 36 anys de nacionalitat italiana que viu i treballa a la ciutat i que està ingressada al Clínic. I pel que fa al segon cas de coronavirus a Catalunya, es tracta d’un noi de 22 anys que havia estat a Itàlia entre el 22 i el 25 de febrer i viu a Barcelona. A més, el Departament de Salut està fent seguiment a diverses persones que han estat en contacte directe amb aquests pacients, que estaran 14 dies confinades a casa.