Aquest diumenge un grup espanyolista ha volgut penjar una pancarta a favor de Tabarnia al pont de la Meridiana amb ronda de Dalt, però una vintena de persones del CDR de Nou Barris ho ha impedit. Ha estat una situació que ha creat moments de tensió i enfrontaments entre els dos grups, així com també amb els Mossos.

Els fets han passat quan un grup de persones volia penjar una pancarta a favor de Tabarnia, i des de baix del pont, els altres, volien evitar-ho. Després d’uns segons d’estira i arronsa, l’han arrencat. En aquest punt, un parell d’agents dels Mossos hi han intervingut per rebaixar la tensió, ja que s’estaven colpejant amb un paraigua i diverses banderes. Els agents han calmat els ànims i han mediat per posar punt final a la concentració.

Prèviament, els Mossos ja havien hagut d’actuar. Una vintena de persones del CDR de Nou Barris s’havien concentrat a l’accés del pas elevat per intentar evitar l’accés del grup espanyolista, però la policia els han desallotjat —amb alguna complicació i entre cridòria— per permetre als altres poder entrar-hi. En aquests instants, també hi ha hagut moments de tensió entre els manifestants i els Mossos d’Esquadra. Finalment, el grup espanyolista ha ocupat la part superior del pas, i els CDR la inferior.