Denuncien que una entitat bancària bloca un pis amb tres menors a dins

Des de l'Ajuntament asseguren que s'estan investigant els fets i que en cap cas es tractaria d'un desnonament

La CUP de Nou Barris i l’Associació de Veïns de Ciutat Meridiana s’han fet ressò d’un incident que ha tingut lloc aquest divendres durant un suposat desnonament per part del Banc de Sabadell. Denuncien que l’entitat ha blocat la porta d’un pis amb tres infants a dins, que no han pogut sortir fins que han arribat els bombers. Des de l’Ajuntament de Barcelona afirmen que els Mossos estan investigant el cas, però neguen que es tracti d’un desnonament. Tot i així, des de les associacions han explicat que l’habitatge estava ocupat des de feia un any.

Malgrat tot, segons els veïns la mare de tres menors havia anat a treballar deixant a càrrec dels petits el gran dels tres germans, de 16 anys. Mentre estaven sols, sembla que algú va picar el timbre, però els menors en lloc de contestar es van quedar quiets a l’interior. L’associació de veïns denuncia que en comptes de comprovar si hi havia algú dins, els encarregats del suposat desnonament van posat una porta de seguretat, que ha deixat els menors incomunicats.

Els bombers es van haver de desplaçar fins al lloc dels fets per rescatar els tres menors, que finalment han pogut tornar amb la seva mare.

seccions
etiquetes

també et pot interessar