La Guàrdia Urbana ha tancat aquest diumenge a primera hora de la tarda l’accés a la platja de la Barceloneta per alta ocupació. És el quart dia consecutiu que se n’ha de regular l’accés. La calor que fa aquest cap de setmana a Barcelona, provocat per l’onada de calor que afecta Catalunya, ha impulsat molts barcelonins a refugiar-se a les platges de la ciutat.

Com és habitual, els agents de la policia local regulen l’entrada de persones per tal de garantir que s’hi mantinguin les distàncies de seguretat i se segueixi el protocol anticovid. Les platges són un pla recurrent per a les persones que passen l’estiu a la ciutat i fa setmanes que Barcelona ha de tancar diverses platges per aforament complet.

Tancades també la Mar Bella i Sant Miquel

La gran afluència de gent al litoral també ha obligat a la Guàrdia Urbana a regular l’accés a la platja de la Mar Bella i a la de Sant Miquel. De fet, la policia barcelonina ja va haver de tancar aquesta última aquest dissabte per aforament complet.

Segon estiu de controls d’aforament al litoral

Aquest és el segon estiu en què la Guàrdia Urbana ha de regular l’accés a les platges com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus. La situació sobre l’ocupació de totes les platges de Barcelona es pot consultar a través del web municipal de platges.