Una trucada a la Guàrdia Urbana ha alertat que hi havia una gran aglomeració de gent davant d’una discoteca del carrer d’Adrià Margarit, a la Bonanova per sobre de la ronda de Dalt. Eren unes 400 persones que havien comprat l’entrada per a la sala Vetro i feien cua per entrar al local, feien bastant soroll i consumien begudes alcohòliques. La patrulla que hi ha anat poc després de la mitjanit ha hagut de demanar reforços per organitzar aquesta aglomeració de gent de forma que no ocupessin la calçada ni bloquegessin el trànsit.

Un cop a dins de la discoteca Vetro, els agents han constatat un excés evident d’aforament i han ordenat el desallotjament del local. També han vist que hi havia menors d’edat consumint alcohol comprat al mateix establiment. I no han trobat que la discoteca tingués limitador de so. Per tot això, el Districte de Sarrià-Sant Gervasi ja ha ordenat precintar la discoteca i ha obert un expedient sancionador al propietari, tot plegat pot acabar amb el tancament definitiu de Vetro.

La inspecció i el desallotjament ordenat del local ha acabat cap a les 2 h. Una ambulància ha traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu una menor amb una intoxicació etílica. Una altra noia ha hagut de ser lliurada a son pare perquè no anava en condicions de tornar sola a casa.

Local conflictiu

La Guàrdia Urbana ja havia demanat a aquesta discoteca que prengués mesures per evitar aglomeracions al carrer, en veure que el 23 de juny passat hi havia 500 persones al carrer esperant per entrar-hi.

Abans d’instal·lar-s’hi Vetro, en aquest local de la zona alta hi havia la discoteca Rosebud. Allà, el 5 d’abril de 2008, una festa de posada de llarg va acabar amb una baralla multitudinària en què 29 persones van acabar denunciant lesions. El jutge va condemnar sis mossos d’esquadra i quatre joves per les agressions i insults de tota mena entre les persones implicades.