pàrquing

Amb l’entrada de Barcelona a la fase 1 els ciutadans recuperaran una petita part de la llibertat de moviment perduda per la pandèmia del coronavirus. Es permetran, per exemple, desplaçaments en cotxe per anar a un bar dins del mateix municipi o per visitar amics o familiars; però, en canvi, estarà prohibit traslladar-se en cotxe fins a la platja per passejar-hi o practicar-hi esport. Això genera molts interrogants, i per evitar que els ciutadans tinguin la temptació de fer-ho, l’Ajuntament ha tancat les principals zones d’aparcament del litoral.

El pàrquing de la Nova Mar Bella, tancat

Les zones d’aparcament situades als laterals del cantó mar de la ronda del Litoral i que permeten accedir a les platges de la Nova Icària i del Bogatell ja estan des d’aquest divendres totalment tancades. També ho està la gran zona d’aparcament de la Mar Bella que dona servei a les platges de la Nova Mar Bella i del Llevant. Aquesta restricció seguirà en marxa almenys fins que no es proposi un canvi de fase.

L’avinguda del Litoral, tancada al trànsit

Per reforçar aquestes prohibicions també s’ha decidit tancar al trànsit l’avinguda del Litoral, tots els caps de setmana i festius, del carrer de la Selva de Mar al carrer de la Marina. Una mesura prevista dins del nou pla de mobilitat durant el desconfinament, que inclou també deixar sense cotxes la via Laietana, Creu Coberta i Montjuïc.