Barcelona ha tancat diverses platges de la ciutat per aforament complet de banyistes. Durant la tarda d’aquest diumenge, les platges del Bogatell, la Barceloneta, Sant Sebastià i la Nova Icària han arribat a una ocupació molt alta de persones i per això, seguint el protocol de mesures sanitàries per la covid de l’Ajuntament de Barcelona, s’ha decidit tancar-les temporalment, fins que s’han buidat, moment en què s’han reobert.

Quines mesures covid i restriccions hi ha a Catalunya?

La del Bogatell ha estat tancada només uns minuts i s’ha reobert immediatament als usuaris. En canvi, les de la Barceloneta, Sant Sebastià i la Nova Icària han estat tancades més estona. Així, el consistori ha optat per restringir-ne l’accés per la possibilitat que no es poguessin garantir les distàncies i, per tant, per evitar que es propagués el virus.

També s’ha registrat una ocupació alta en d’altres platges de litoral barceloní, com ara, les de Llevant i de la Mar Bella, tot i que no s’han arribat a tancar. L’única que ha registrat una ocupació baixa durant tot el dia ha estat la dels Banys del Fòrum.

Bandera groga en diverses platges

Les platges de Barcelona s’han omplert aquest cap de setmana d’usuaris que gaudien d’un parell de dies estiuencs de molta calor. Tot i les bones temperatures, però, el litoral barceloní no es va omplir aquest dissabte, en part per la bandera groga que onejava en diverses platges a causa de la mar espessa.

El mal estat de la mar, però, ha continuat en alguns trams de la costa aquest diumenge i per això en alguns indrets s’ha mantingut la bandera groga.