La plataforma Tancada per Drets s’ha concentrat aquest dijous al matí davant l’Oficina d’Estrangeria de Barcelona per “assenyalar les traves administratives que posa l’Estat” als immigrants a l’hora d’obtenir la nacionalitat. Creuen que es tracta de “polítiques d’expulsió”.

La manifestació ha aplegat una quarantena de membres de Tancada per Drets, que han demanat la reforma urgent de la Llei d’estrangeria i de l’examen per aconseguir la nacionalitat. 

A més, la plataforma ha convocat una manifestació unitària a Barcelona el diumenge 27 de maig a les 12 h per exigir solucions tant per a les persones migrades que es troben impediments per aconseguir la nacionalitat com per als que estan tancats a l’antiga Escola Massana.

Continua la tancada a l’antiga Escola Massana

Un centenar de persones immigrants i refugiades, i altres col·lectius que els donen suport, ocupen des del 21 d’abril de forma indefinida part de l’edifici de l’antiga Escola Massana. L’objectiu és forçar les administracions a que els donin solucions a la seva situació, perquè denuncien que viuen situacions d’explotació laboral.