Societat Civil Catalana

ha anunciat aquest divendres que tallarà la via Augusta i bloquejarà la sortida de la ciutat pels túnels de Vallvidrera fins que no acabi la protesta de l’avinguda Meridiana. L’entitat diu que demanarà permís a l’Ajuntament i a la Generalitat per realitzar aquesta acció cada divendres. Ho ha anunciat en una roda de premsa el president de l’entitat, Fernando Sánchez Costa, que ha assegurat que “els independentistes no podran anar a esquiar amb normalitat a la Cerdanya”.

Segons ha detallat Societat Civil Catalana, els talls es produiran amb permís o no a la cruïlla de la via Augusta amb el carrer de l’Hort de la Vila, abans del primer túnel, a partir del proper divendres, 6 de març.

La continuïtat, a debat

Les veus que demanen que la protesta en contra de la sentència del procés de l’avinguda Meridiana, que ja fa 137 nits que es realitza, no paren d’augmentar. Els grups parlamentaris del PSC-Units per Avançar, Ciutadans i el PP han demanat que s’aturin.  Altres entitats, com Impuls Ciutadà i S’Ha Acabat han iniciat una recollida de signatures per reclamar el canvi d’ubicació de la protesta de la Meridiana.

Tot i la polèmica, el Departament d’Interior ha comunicat aquesta setmana que l’Assamblea Nacional Catalana ha comunicat la protesta fins al 18 de març.