Els conductors que aquest dimarts al matí han entrat a Barcelona per l’avinguda Meridiana procedents de la C-58 i la C-33 s’han topat amb un tall de trànsit a la carretera convocat per diverses entitats de Nou Barris. Coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, Arran Nou Barris i l’Esquerra Independentista de Nou Barris han cridat a fer una protesta en contra de la tala d’arbres, el malbaratament de l’aigua i les emissions nocives dels cotxes. Una quinzena de persones s’han situat enmig de la via i han impedit el pas dels cotxes durant uns minuts.

En unes imatges difoses a través de Twitter per Francisco Garrobo es pot veure com els convocants, que portaven una pancarta, han accedit a la calçada i han tallat tres dels quatre carrils de circulació DE LA VIA.

Els convocants,  Arran Nou Barris i l’Esquerra Independentista de Nou Barris, també han difós un comunicat en què detallen els motius de la protesta,  coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. Denuncien que les institucions afavoreixen el transport privat i la deficiència del transport públic i citen que cada any a Barcelona moren 400 persones com a conseqüència de la contaminació.