El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans han fet una mobilització aquest dijous prèvia a la vaga convocada per a dijous 26 d’abril a tots els centres educatius. Han fet una doble acció de protesta a Barcelona, tant a la ronda del Litoral com a la Gran Via, per defensar la universitat pública. Han estat talls puntuals, però que han obligat a tallar el trànsit. A la ronda del Litoral durant 15 minuts en els dos sentits de la marxa a l’altura del Poblenou.

A la Gran Via, el tall ha estat a la plaça de la Universitat a partir de dos quarts de nou. D’aquesta manera, el Sindicat comença a fer sentir la seva veu de cara a l’aturada de la setmana vinent, en què es mobilitzaran en contra de l’aplicació del 155 i a favor de la democràcia i la llibertat.

Talls a la carretera d’accés a la UAB

També s’han produït afectacions a la carretera d’accés a la Universitat Autònoma de Barcelona, la B-30 a l’altura de Cerdanyola del Vallès, i en altres punts de l’AP-7. La vaga convocada pel SEPC pel 26 d’abril reivindicarà una rebaixa del 30 % de les taxes universitàries i l’equiparació de preus de màster i grau.

talls carretera autonoma estudiants