Els Mossos han intentat evitar un nou tall a la Meridiana. Per primera vegada, una desena de furgonetes dels antiavalots s’han posicionat a l’encreuament de l’avinguda Meridiana amb Fabra Puig minuts abans de les 20 h, moment en què estava convocat el nou tall.

Veient el gran nombre de policies concentrats a la zona, els manifestants han decidit moure la mobilització i celebrar una assemblea al monument de les víctimes del terrorisme a Can Dragó. Allà, més de 500 persones han decidit continuar amb l’acció, però canviant-ne el format. Aquesta vegada els manifestants han optat per una forma més creativa. En lloc de tallar el trànsit, els manifestants han començat a creuar el pas zebra molt lentament i en massa, i han arribat així a col·lapsar-lo. Això sí, quan el semàfor es posa verd, els manifestants surten lentament del pas zebra i deixen passar els cotxes, molts dels quals toquen el clàxon en senyal de suport. Ara bé, és un tall de poc impacte perquè, paral·lelament, la Guàrdia Urbana està desviant el trànsit just una cruïlla abans.

Després de les dues detencions que hi va haver aquest dissabte, la manifestació ha tingut més suport de l’habitual. Fins i tot, s’hi ha pogut veure gent que s’ha desplaçat des de Vic per agrair a la gent que des de fa 42 dies tallen cada nit la Meridiana com a senyal de protesta a la sentència del procés. Les persones vingudes des d’Osona han aprofitat l’acció per fer una altra reivindicació. S’han posat un nas vermell com a mostra de suport a una activista xilena, que és pallassa de professió, que va ser detinguda durant les protestes i que posteriorment va desaparèixer. Recentment s’ha localitzat morta, penjada i violada.