Uns 200 estudiants de la Zona Universitària han tallat l’avinguda Diagonal a l’altura del Palau Reial, en un nou dia de mobilitzacions a les universitats. Després d’uns 30 minuts de concentració, els estudiants han començat a marxar pel tram central de l’avinguda i han continuat la manifestació baixant pel carrer de Numància. La mobilització ha acabat a les portes de la comissaria de Les Corts.

La marxa ha transcorregut per Les Corts amb consignes com “Buch dimissió” o “els Mossos seran seran sempre monstres”. Davant de la comissaria, els estudiants han llegit un manifest en contra de la repressió i les detencions dels darrers dies i han celebrat, metafòricament, el matrimoni de la policia catalana amb l’estat espanyol. Per això, han acabat la concentració llançant arròs.

Els alumnes de la Universitat de Barcelona reclamen que se suspenguin les activitats avaluables i l’assistència obligatòria fins al 5 de novembre i que s’ampliï el termini perquè els estudiants que ho vulguin s’acullin a l’avaluació única. La UB, però, manté les classes i ha demanat mitjançant un comunicat que “qui vulgui pugui participar a les activitats acadèmiques sense cap impediment”.