Els Bombers de Barcelona han hagut de talar un arbre de grans dimensions, al carrer de Sardenya, cantonada amb la travessera de Gràcia, pel risc que pogués caure o ferir algú. L’actuació es va produir aquest dimecres a la tarda, a l‘altura del número 418, segons han confirmat fonts municipals.

Els veïns han explicat a betevé que l’arbre feia temps que es trobava en molt mal estat i que havien trucat en reiterades ocasions per demanar que el retiressin. Estava completament inclinat i fins i tot ja tocava els arbres situats a la vorera del davant. L’Ajuntament assegura que els temporals o l’antiguitat podrien ser algunes de les causes del seu mal estat.

Finalment aquest dimecres Parcs i Jardins va fer l’actuació per retirar-lo. El cap de guàrdia es va desplaçar fins al lloc i va requerir la presència dels Bombers de Barcelona.

L’operació va obligar a tallar el carrer i va generar embussos importants als carrers adjacents.

El tercer incident en pocs mesos

Aquest és el tercer incident que es produeix en aquest punt de la ciutat en pocs mesos. L’últim va passar el mes de juny, quan una branca de grans dimensions va caure al carrer de Sant Antoni Maria Claret de Barcelona, a la cantonada amb el carrer de la Marina. La branca va impactar damunt d’un dels cotxes que estaven estacionats al carrer.

Mesos abans, un altre arbre també va caure en el mateix tram de Pare Claret, a l’altra banda de la calçada i a només 20 metres. L’incident tampoc no va provocar ferits. Els veïns apunten que el problema és la mida dels escocells, massa petita per aquests tipus d’exemplars.