AMADEU RECASENS, comissionat de Seguretat "Es tracta d'un cas excepcionalíssim. És la primera vegada que em trobo en una situació d'aquestes des que estic en aquest lloc de treball i que, naturalment, hem fet el que s'havia de fer, que és l'únic que es podia fer, que és posar en mans de la justícia aquesta situació."

La Guàrdia Urbana ha suspès temporalment dos agents del cos per una presumpta agressió al conductor d’un ciclomotor a la carretera de l’Arrabassada el 15 d’agost. La Unitat de Deontologia i Afers Interns (UDAI) del cos ha obert un expedient disciplinari als policies per “falta molt greu” i els ha denunciat judicialment perquè entén que els fets podien tenir rellevància penal. El comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens ha admès que es tracta d’un cas “excepcionalíssim”.

La UDAI va tenir coneixement el 17 d’agost que, dos dies abans i en una intervenció en què participaven dos agents de la Unitat de Trànsit, un dels policies va agredir el motorista “de manera improcedent i manifestament desproporcionada”. L’incident es va produir a les 17.30 h a l’altura del quilòmetre 3,8 de la carretera de l’Arrabassada. La intervenció dels dos guàrdies urbans va ser motivada per una infracció de circulació per part del conductor.