(ACN) La comissió que investiga els presumptes casos d’abús sexual a l’Institut del Teatre (IT) ha demanat que se suspengui de manera cautelar un segon professor de l’entitat mentre s’investiguen les denúncies que ha rebut sobre ell, segons ha avançat el diari ‘Ara’ i ha confirmat l’ACN.

Es tracta de Boris Dausà, que ja ha estat apartat de la docència i no es podrà acostar als alumnes, per bé que segueix treballant en projectes de l’entitat.

Segons el diari, les denúncies contra Dausà indiquen que havia impartit classes i fet festes en una casa a la muntanya, malgrat que l’institut ho prohibeix explícitament. En algunes d’aquestes denúncies també hi ha referències a qüestions de caràcter sexual, afirma l”Ara’.

Cal recordar que l’Institut del Teatre ja va aplicar les mateixes mesures a Joan Ollé, que, com Dausà, està en espera del que determini la comissió d’investigació.

L’escàndol de presumptes assetjaments sexuals a l’Institut del Teatre, destapat pel diari ‘Ara’, també ha comportat la dimissió en bloc de l’equip directiu de la institució cultural.