Les platges de Barcelona estan obertes per fer esport a la sorra i també per nedar o practicar esports aquàtics de manera individual, sempre seguint les recomanacions per evitar contagis de coronavirus. Tot i que el dia s’ha llevat ennuvolat, molts surfistes han aprofitat l’obertura de les platges per agafar onades. A primera hora del matí, la platja de la Nova Mar Bella era plena de banyistes amb les taules de surf, que esperaven amb ganes recuperar aquesta activitat a l’aire lliure.

Un altre dels punts del litoral que ha concentrat més banyistes ha estat la Barceloneta, on, a banda de surfistes, també s’hi ha vist força gent nedat i banyant-se. Tot i la crida de l’alcaldessa, Ada Colau, així com dels veïns de la Barceloneta perquè la gent no s’adreci en massa a la platja, avui la sorra i el passeig s’han omplert d’esportistes. El volum de visitants, però, ha estat inferior que el de la setmana passada. Alguns d’ells no sabien que les platges havien reobert només per fer-hi esport i han passejat i descansat a la sorra, on encara no està permès quedar-s’hi a prendre el sol.

esport platja coronavirus

Efectius de la Guàrdia Urbana patrullen constantment per la platja i el passeig Marítim per evitar que la gent entri en grups a la sorra o garantir que practiquen esport individualment. Un cop acabada la franja permesa per fer activitat física a l’aire lliure, a les 10 h, els agents comencen a pentinar la sorra per evitar que ningú no s’hi quedi.