El bomber de Barcelona que va ser condemnat a dos anys de presó per l’Audiència Provincial de Barcelona per gravar companyes nues, haurà de complir la condemna. Segons ha avançat ‘eldiario.es’, el Tribunal Suprem ha rebutjat el recurs que va presentar el l’acusat, que treballava al Parc de Sant Andreu.

El diari també destaca que l’alt tribunal tampoc no ha acceptat les al·legacions que va presentar l’Ajuntament de Barcelona, que també demanava que l’acusat fos inhabilitat per exercir un càrrec públic. El consistori ha confirmat a betevé que quan rebi la interlocutòria es reactivarà l’expedient disciplinari.

Gravacions als vestidors

Les sentència de l’Audiència Provincial de Barcelona va considerar provat que entre el juliol i el setembre del 2015 el bomber va gravar tres companyes amb una càmera que va amagar al vestidor femení del Parc de Sant Andreu. Bombers de Barcelona va obrir un expedient disciplinari al bomber i tres dies més tard va denunciar els fets al Jutjat d’Instrucció. En un primer moment va ser condemnat a quatre mesos. Després, les víctimes i l’Ajuntament van portar el cas a l’Audiència Provincial de Barcelona que va augmentar la condemna a dos anys. Ara, ha quedat ratificada pel Suprem.