Escalador enfilant-se a l'Hotel Melià de Barcelona

Divendres al migdia un home anglès es va enfilar sense cap mesura de seguretat a dalt de tot de l‘hotel Meliá Barcelona Sky. Va pujar més de 116 metres d’altura en només vint minuts. Només ajudant-se amb les mans. Al voltant de l’hotel diversos barcelonins es van quedar impressionats pel que estaven veient. En arribar a dalt de tot, l’escalador George King va aconseguir l’aplaudiment d’algunes persones que passaven per allà.

El protagonista és un escalador que es dedica a fer aquest tipus de proeses arreu del món. El desembre ja havia pujat, també sense protecció, la Torre Glòries.

George King ha penjat les imatges de la seva nova aventura al seu compte d’Instagram. Unes imatges gravades des d’un dron que són de vertigen.

La policia l’identifica quan baixa

Això sí, en baixar George King es va trobar amb una patrulla de Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana que el van identificar i denunciar. No és la primera vegada que li passa, el desembre els Mossos van obrir diligències informatives als jutjats pels fets. De fet, King va haver de complir sis mesos de reclusió en un centre penitenciari per a joves per enfilar-se a l’edifici The Shard a Londres.