Diferents unitats dels Mossos d’Esquadra van detenir el 22 de juliol un home de 39 anys i de nacionalitat espanyola com a presumpte autor de cinc robatoris amb violència i/o intimidació en cinc bancs.

A partir de diferents gestions d’investigació la policia va poder relacionar els quatre fets amb el mateix home.

Amenaces als treballadors amb un gran ganivet serrat

L’atracador, sense antecedents policials, actuava a primera hora o al migdia, quan hi havia pocs clients en els bancs, i amenaçava els treballadors amb un ganivet serrat de grans dimensions. També acostumava a repetir la roba que portava, amb ulleres de sol, gorra i una motxilla marró.

Segons la policia, l’atracador mostrava molta sang freda, fet que li permetia actuar d’una manera molt discreta. A més, es canviava de roba quan sortia de l’entitat per evitar ser detectat amb la mateixa descripció.

En el moment de la detenció es dirigia cap a la platja amb una filla menor d’edat de manera que, segons argumenten els Mossos, ningú no podia pensar que era una persona que minuts abans havia intentat atracar un banc.

Mateix banc, sucursals diferents

L’atracador sempre assaltava el mateix banc però en oficines diferents. El primer atracament va ser al districte de Sant Martí i es va endur 1.800 euros. El segon va ser a Sant Boi de Llobregat i en va aconseguir 2.100. El tercer, al Prat de Llobregat, on va sostreure 1.800 euros, i l’últim, al districte de Sants-Montjuïc, però no es va emportar res.

A partir de diferents gestions d’investigació la policia va poder relacionar els quatre fets amb el mateix home.