Més de 300 expositors han presentat al saló STS Beauty Barcelona les principals novetats i tendències en bellesa i estètica. La fira, que té lloc al Centre de Convencions Internacional del Fòrum, ofereix fins aquest dilluns demostracions, desfilades i tallers de maquillatge, estètica, perruqueria i manicura.

L’any passat, STS Beauty Barcelona ja va consolidar-se com una fira de referència a la ciutat en el sector de la bellesa, amb la participació d’uns 50.000 professionals.

Per aquesta tercera edició, la Passarel·la Beauty BCN ha estrenat un espai exclusiu al costat del recinte d’exposició i el Congrés d’Estètica ha sumat un ampli programa de ponències i un cicle de tallers pràctics. A més, ha tingut lloc el II Campionat Internacional d’Ungles i s’han presentat les darreres novetats en maquillatge corporal.

Marques consolidades del sector, com Llongueras, Revlon o L’Oréal, han estat presents en un saló que aquest dilluns tanca les portes amb les propostes de joves talents sorgits de les escoles Miquel Griñó i Thuya. La previsió és superar els 65.000 visitants.