Diversos veïns de Sants s’han manifestat al carrer dels Comtes de Bell-lloc per reclamar, un cop més, l’aturada del projecte per construir un nou tanatori a l’antic Happy Parc. L’Ajuntament va atorgar la llicència a la funerària San Ricardo aquest febrer.

Entre els seus arguments, asseguren que pot ser un problema per a la mobilitat en un carrer estret que concentra força trànsit, també afegeixen que podria significar la pèrdua de llocs d’aparcament, ja que que serien necessaris per als cotxes de la funerària.

D’altra banda, tampoc no creuen que l’edifici pugui mantenir la mateixa estructura després de les remodelacions necessàries per al nou ús que se li pretén donar, ja que està considerat Bé Cultural d’Interès Local. 

Des de la plataforma consideren que la construcció d’aquest tanatori de proximitat respon a interessos econòmics orientats als locals de làpides i flors que s’hi acostumen a concentrar al voltant, i no a als interessos dels veïns, ja que el tanatori de les Corts “és a dues parades de metro”. És per això que reclamen que se li donin altres usos a l’espai, com ara equipaments culturals per al barri.