Veïns de la plaça dels Àngels han tornat a alçar la veu pel soroll que asseguren que hi ha en aquest espai icònic del Raval, que és també punt de trobada per als patinadors. Fa dos mesos i mig va entrar en vigor la prohibició de patinar a la plaça durant la nit, entre les 22 i les 7 h, però Raval No Resignat considera que la mesura el que fa és legitimar aquesta activitat durant el dia. A més, apunta que prohibir patinar durant la nit silencia el problema real de l’espai: el soroll i l’acumulació de persones que beuen a la plaça.

Entre els patinadors d’aquest espai hi ha molts que són estrangers però també locals i veïns del barri. Aquests últims asseguren que respecten la normativa i, en canvi, es queixen de la brutícia que deixen les persones que beuen a la plaça durant la nit.

Fonts municipals asseguren que es va començar a multar al juny qui incomplia la prohibició tot i que encara no ha transcendit quantes sancions s’han interposat fins ara. En tot cas, incomplir la prohibició pot comportar una sanció d’entre 300 i 900 euros.