Sis persones han estat detingudes en una sola nit a la ciutat per robatoris en establiments. Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat sis homes per robatoris en dos locals comercials de la ciutat. En el primer cas, agents del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de l’Eixample van enxampar tres homes de 28, 23 i 22 anys, respectivament, i de nacionalitat romanesa cap a les 03.30 hores de la matinada del  21 d’agost, quan acabaven de robar en un forn de pa de la zona.

Els testimonis van donar una descripció molt acurada dels tres homes que havien entrat al local i els agents els van localitzar molt a prop del forn de pa forçat. Immediatament van iniciar un seguiment, en el decurs del qual un dels homes va intentar amagar una motxilla en un contenidor d’escombraries. Finalment els tres homes van ser detinguts i, a l’interior de la motxilla que els agents van poder recuperar s’hi van trobar estris que s’acostumen a utilitzar per forçar portes.

Unes hores abans, agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sants- Monjuïc van detenir tres homes de 34, 37 i 42 anys, respectivament, i de nacionalitat romanesa com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Els agents  van ser alertats perquè dos homes intentaven forçar la persiana d’un local. En arribar al lloc, van veure dos homes, prop de l’establiment, en actitud d’espera al costat de la persiana forçada, també hi havia una eina a terra, que haurien utilitzat per fer palanca. Paral·lelament, un testimoni dels fets va donar a la policia una descripció molt acurada dels presumptes infractors que coincidia plenament amb els dos homes que estaven al costat del local, motiu pel qual els agents els van detenir. Tots els detinguts tenien antecedents policials per robatoris amb força.