El ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, ha inaugurat el nou macrocomplex que la Policia Nacional té al barri de la Verneda. Un bon rentat de cara de l’antic edifici policial de la rambla de Guipúscoa, que ara disposa de 9.000 metres quadrats. Les obres han suposat una inversió de 20 milions d’euros.

Les noves instal·lacions policials encabiran la majoria de les brigades operatives i hi prestaran servei prop de 1.100 policies del total de 3.360 efectius desplegats a Catalunya. També hi treballaran un centenar de funcionaris procedents dels cossos generals i personal laboral.

A banda del ministre, en l’acte d’inauguració hi han participat la delegada del Govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna; la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho; el director de l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), Daniel de Alfonso; la fiscal en cap de Barcelona, Anna Magaldi, i els fiscals anticorrupció Emilio Sánchez Ulled i Fernando Bermejo, a més de nombrosos comandaments policials.

Fernández Díaz ha defensat el servei que presta la Policia Nacional a la societat catalana, “més enllà de les discussions polítiques”.