Hi haurà servei de Rodalies, ferrocarrils de la Generalitat, metro, tramvia i autobús només 6 hores al dia. Concretament en hora punta, de dos quarts de set a dos quarts de deu del matí, i de les cinc a les vuit del vespre. El transport públic circularan amb poco freqüència perquè en aquestes franges horàries només funcionarà el 25% del servei habitual. No hi haurà trens de mitjana distància i l'AVE funcionarà al 20%. Pel que fa als aeroports es garanteix un 10% dels vols nacionals a excepció de la connexió aèria amb les illes Canàries i les Balears que es veurà menys reduida, en un 50%. Els vols intercontinentals operaran en un 40%. Les escoles obriran, però l'atenció als menors serà de mínims: hi haurà una persona de l'equip directiu i un professor per cada sis aules. A les llars d'infants, treballarà una quarta part de la plantilla i un membre de l'equip directiu. Finalment als CAP, els centres d'Atenció Primària, treballarà només el 25% de la plantilla, en canvi es preveu absoluta normalitat als hospitals públics i privats pel que fa als serveis d'urgències i cures intensives. Tampoc no se'n veuran afectades les unitats coronàries, de parts o de tractament de quimioteràpia i radioteràpia.

Servei del 25% al transport públic
Rodalies, ferrocarrils de la Generalitat, metro, tramvia i autobús només funcionaran de dos quarts de set a dos quarts de deu del matí i de les cinc a les vuit del vespre. Durant aquests intervals hi haurà un 25% del servei habitual. La resta d’hores no circularà cap transport. No hi haurà trens de mitjana distància i l’AVE funcionarà al 20%.

El funcionament del Bicing no es garanteix al 100%
En principi, les estacions del Bicing funcionaran durant la jornada de vaga però no es pot garantir el correcte funcionament del servei perquè no hi haurà furgonetes que reparteixin bicicletes entre estacions. A banda, també hi haurà afectacions a les estacions que estiguin dins el recorregut de la manifestació.

El 20% dels taxistes secundaran la vaga
A banda del vehicle privat com a alternativa a la manca de transport públic, els barcelonins també podrian trobar taxis ja que segons les previsions de la Federació Catalana del Taxi, només el 20% dels taxistes secundaran la vaga. Tot i això, el Sindicat del Taxi a Catalunya espera que el seguiment sigui majoritari. A banda, l’actuació de piquets informatius al carrer podria dissuadir els conductors de continuar circulant.

Es garanteix un 40% de vols intercontinentals
A l’aeroport, es garanteix un 10% dels vols nacionals i la meitat dels que van un dia feiner a les Canàries i les Balears. També hi haurà un 40% de vols intercontinentals. El bus llançadora a l’aeroport funcionarà amb un 50% del servei.

Un professor per cada sis classes
A les escoles públiques i privades, hi haurà una persona de l’equip directiu i un professor per cada sis aules. A les llars d’infants, treballaran un quart de la plantilla i un membre de l’equip directiu.

Normalitat a les urgències dels hospitals
Les urgències, les unitats especials i l’atenció als ingressats funcionarà amb normalitat, així com les operacions i tractaments inajornables com la quimioteràpia i la radioteràpia. Les trucades d’emergència sanitàries s’atendran amb garanties del 100%, així com aquelles relacionades amb els bombers i la policia.