L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 17 anys de presó el jove a qui un jurat popular va declarar culpable d’haver assassinat un altre jove en un local d’oci nocturn del Port Olímpic. El segon dels acusats se l’ha condemnat a quatre anys de presó per un delicte de lesions amb instrument perillós i, al tercer acusat, se li ha imposat una multa de 360 euros per un delicte lleu de maltractament. Pel primer i segon acusat també s’ha acordat una ordre d’allunyament i la prohibició de comunicar-se amb la família de la víctima.

El jurat va considerar provat que el 24 de gener del 2016 els tres acusats eren al bar Nirvana del Port Olímpic quan la víctima va començar a insultar i increpar un d’ells, que li va donar un cop de puny. Els altres dos condemnats, en veure els fets, van colpejar al cap a la víctima amb els dos gots de vidre que tenien a la mà. Enmig de la baralla, la sentència apunta que un d’ells, que és el principal condemnat, va apunyalar la víctima al tòrax amb un ganivet de grans dimensions.
 Aquest crim va enfrontar dos clans d’ètnia gitana dels barris de la Mina i de Sant Roc, d’on van fugir unes 500 persones per por a represàlies del grup rival.