El polèmic artista creu que és molta casualitat que després de tants anys abandonada hagin optat per desmuntar-la ara. Des d’aquest dimarts uns operaris estan a l’antiga estació de servei desballestant-la, però per certes dificultats no ha estat fins a aquest dimecres quan s’han endut el preuat grafit.

A part de l’‘Amor és cec’, també hi havia tres obres més. En una hi apareix Steve Jobs amb una poma al rostre, com en la pintura de René Magritte; en una altra Carles Puigdemont caricaturitzat amb una vareta màgica i amb la pregunta “Referèndum sí o no?”, i en la tercera hi torna a aparèixer Leo Messi, aquesta vegada representat com el messies i amb el text “Déu, salva’m d’Hisenda!”. Tvboy ja s’ha posat en contacte amb l’empresa per comprar les seves obres.

CEPSA encara no s’ha pronunciat, però de moment els operaris ja han retirat els murals, els han embolicat amb compte i se’ls han endut amb una furgoneta. Les obres per desmuntar la gasolinera, ja sense els dibuixos, duraran encara entre cinc i vuit setmanes més.