Els veïns del Fort Pienc s’han endut un ensurt la tarda d’aquest dimarts, pels vols de les 18 h. Diversos veïns i vianants que a aquella hora eren al carrer de Sicília, a tocar de la cantonada amb la Gran Via de les Corts Catalanes, han vist un home i una dona discutint-se, mentre un d’ells subjectava un cotxet de nadó.

Segons han explicat a betevé alguns testimonis, era “una discussió pujada de to amb forcejaments i en què l’home ha sacsejat bruscament el cotxet“. En un moment donat, segons han presenciat els testimonis, “l’home ha fugit del lloc amb el cotxet de nadó a correcuita”.

Alguns testimonis han arrencat a córrer i han intentat perseguir l’home, mentre que d’altres han trucat als Mossos d’Esquadra per alertar dels fets: un possible cas de violència de gènere i segrest d’un menor.

Els Mossos expliquen que era un intent de robatori

Els Mossos d’Esquadra han informat que han rebut diverses trucades per alertar-los d’aquests fets, i han explicat a betevé que han desplaçat efectius al carrer de Sicília, però no pel que han interpretat alguns veïns i vianants de la zona, sinó per atendre un intent de robatori.

Segons la versió policial, una dependenta ha enxampat un home que intentava robar a la seva botiga. El presumpte lladre duia un cotxet de nadó que, segons han explicat els Mossos, estava buit. La dona ha forcejat amb l’home, que és l’escena que ha cridat l’atenció de veïns i vianants, i, segons els Mossos, ha evitat el robatori. Tot i el forcejament, diu la policia catalana, la dona no ha necessitat assistència mèdica.

Els Mossos confirmen que l’ús d’un cotxet de nadó és “habitual” per cometre furts en establiments comercials, i apunten que “és un dels molts sistemes que s’usen” per cometre aquests fets delictius.