ANGI GESTEIRA, organitzadora de la fira "La cervesa artesana és un producte de primera qualitat ja que està fet amb productes de primera qualitat, com llúpols i els llevats, i sobretot està feta per cervesers i microcerveseries que fan produccions més petites." SAMI CLARET, representant de la marca Nòmada Brewing "Sí, ens agrada jugar amb cerveses extremes. Són cerveses amb molta intensitat de sabor, utilitzem moltíssim llúpol i la veritat doncs ingredients en fem servir diversos, per exemple, tenim una cervesa que porta papaia."

L’objectiu de la segona edició d’aquesta fira és donar a conèixer la cervesa artesana catalana i desmitificar la idea que aquest producte és de segona qualitat, de gent jove i xibeca. Els organitzadors volen potenciar la cervesa feta a casa, de forma natural, com un producte de primera i que arribi a ser tan ben valorat com el vi.

A la Fira hi han participat 30 expositors, la majoria d’ells d’origen català. Tot i així,  hi ha hagut dos de Toledo i un de Còrdova. També s’hi han pogut degustar cerveses de Dinamarca i Anglaterra.