exàmens literatura catalana economia empresa selectivitat 2022

La segona jornada dels exàmens de la Selectivitat 2022 ha finalitzat amb quatre proves abans de la tongada final d’aquest dijous. Dos d’aquests han estat el de Literatura Catalana i el d’Economia de l’Empresa, si bé els alumnes de totes dues matèries han sortit amb sensacions completament diferents. Mentre els de l’assignatura de lletres han considerat assequible la prova de literatura, els de la modalitat d’economia han lamentat la dificultat del seu examen. “Ha estat, com a mínim, traumàtic“, ha comentat una alumna.

Alguns dels joves que han fet l’examen d’Economia de l’Empresa han fet abans el de Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials, el qual també ha despertat crítiques entre els examinats. “Els correctors agafaran els meus exàmens i els utilitzaran com a paper higiènic“, ha dit una usuària, amb toc d’humor. Un altre ha qualificat de “criminal” el redactat dels enunciats dels exàmens de matemàtiques i economia.

Com no podia ser d’una altra manera, els mems no s’han fet esperar.

A Literatura Catalana: “S’han portat molt bé”

Una visió completament oposada han tingut els alumnes que han sortit de l’examen de Literatura Catalana. En general, d’acord amb les reaccions que han compartit a les xarxes socials, l’han trobat assequible. “Ha estat un regal”, ha comentat un usuari. Una altra s’ha mostrat contenta amb l’examen.