Durant els aldarulls d’aquest divendres en el marc de les protestes contra la detenció de Pablo Hasél, s’ha tornat a repetir el saqueig a establiments comercials. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, s’han saquejat comerços a la Rambla, la plaça de Catalunya (entre els quals el Triangle) i també el Decathlon del carrer de la Canuda. A més, alguns manifestants han destrossat diverses sucursals bancàries.

Segons es pot veure en un vídeo gravat per uns veïns, alguns dels manifestants han intentat accedir al Decathlon per la porta principal i, tot i trencar-la, no han pogut esbotzar el reixat de seguretat.

A les imatges, també s’hi veu com acaben trencant una làmina de vidre d’un dels aparadors i, en qüestió d’un minut i mig, una desena de manifestants irrompen a l’establiment per endur-se una bicicleta, alguns patinets i altres articles com ara cascs.

Blanc durant les protestes

Aquesta no és l’única vegada que aquest establiment comercial és víctima d’un saqueig. La darrera vegada va ser durant les protestes contra les restriccions anticovid del 20 d’octubre.