Els personatges del món Pokemon ja estan instal·lats al carrer de Guadiana, tot i així, encara falta ultimar alguns detalls abans no comencin les festes, d'aquí a 24 hores. LLUÍS VIDAL, comissió del carrer de Guadiana "Avui suposo que serà d'aquelles nits que tant és sortir d'aquí a les dues com a les tres. A més, tenim el contratemps que potser plourà." A la majoria dels carrers, els veïns han emprat tot el matí per acabar els guarniments i protegir-los de la pluja. Però al carrer de Finlàndia han estat previsors i bona part del decorat l'han fet de plàstic perquè no es fés malbé. La majoria són materials reciclables com, per exemple, ampolles d'aigua. MARIA PILAR SOLÀ, comissió del carrer de Finlàndia "Tots els peixos estan fets amb aquest material, cosits a mà un a un. Hi ha vuit làmpades al carrer, i a cada làmpada hi ha 150 peixos." Al carrer de Rossend Arús, els sacs de patates formen un volcà que, de moment, està a mig fer. És el primer cop que es presenten després de molts anys. PAU PIÑERO, comissió del carrer de Rossend Arús "Ens hem inspirat una mica en la situació actual que s'està vivint a nivell social a la ciutat que és una mena de volcà que tremola i que està a punt d'explotar en qualsevol moment." En total, setze carrers participaran al concurs de guarniments de la Festa Major de Sants. Tots ells estan fent els últims preparatius per tenir-ho tot a punt demà a primera hora. Per gaudir del resultat final caldrà esperar que comencin les festes demà a la tarda amb la lectura del pregó.

Com cada any, just després de les festes de Gràcia comencen les de Sants. Durant vuit dies els veïns del barri organitzen activitats per a totes les edats. Una de les atraccions més esperades és el guarniment de carrers. En aquesta edició hi participen 16 carrers guarnits, entre els quals n’hi ha un, el de Rossend Arús, que debuta a les festes.

El jugador d’handbol Enric Masip serà l’encarregat de donar el tret de sortida a les festes i de llegir el pregó, en un acte que es farà dissabte a les vuit del vespre al parc de l’Espanya Industrial.