Cada setmana, fa el mateix trajecte. Barcelona - Londres, Londres - Barcelona. Es diu Sam i fa dos anys, indignat pel preu dels lloguers a la capital britànica, va fer números i va veure que li sortia més a compte llogar un pis a Barcelona i agafar un vol cap a Londres cada setmana, que continuar pagant el lloguer a la capital britànica. SAM COOKNEY "En Londres yo pagué 1.000 euros y tenía una habitación pequeña en un piso compartido en la zona dos, que no es el centro. Aquí tengo un piso de dos habitaciones con terraza y estoy justo en el centro y pago 800." Tot i que al començament li va semblar una idea esbojarrada, fa tres mesos el Sam va decidir fer el pas i traslladar-se a viure a Barcelona. De fet, diu, que no se'n penedeix. El Sam es dedica a fer classes sobre la utilització de les xarxes socials. Quan és a Barcelona, treballa amb l'ordinador des de casa, però diverses vegades al mes, es lleva a quarts de 5 de la matinada, va fins a l'aeroport del Prat i a dos quarts de 10, arriba a la seva oficina de Londres per reunir-se amb els seus superiors. Els dies que s'hi està, s'allotja a casa d'un amic. Sobre la possibilitat de tornar a viure a Londres en un futur, ell ho té clar. "Si me tocara la lotería creo que sí, pero si no, no hay ninguna manera. Nunca en la vida voy a tener la posibilidad de comprar un piso en Londres, no va a pasar y esto es igual para la mayoría de mis amigos también." Per a ell, diu, Barcelona és la ciutat perfecta. Combina el mar amb la muntanya i la cultura amb la gastronomia i la vida nocturna.

El Sam explica que a Londres vivia en un apartament compartit i pagava uns 1.000 euros mensuals en concepte de lloguer i que ara, a Barcelona, viu tot sol en un pis i paga uns 800 euros de lloguer. Tot i que només fa tres mesos que viu a Barcelona, comenta que no veu cap inconvenient a la seva situació.

Sobre la possibilitat de tornar a viure a Londres en un futur, el Sam explica que només ho podria fer si li toqués la loteria, perquè, diu, veu impossible que pugui fer front a un lloguer a la capital anglesa.