Barça

(ACN) El Departament de Salut demanarà al candidat que surti elegit com a president del Futbol Club Barcelona que cedeixi el Camp Nou com a centre de vacunació, segons ha avançat Catalunya Ràdio i ha confirmat l’ACN. L’estadi seria un dels grans espais que les autoritats sanitàries preveuen per al moment en què es pugui començar la vacunació massiva de la població.

L’Administració calcula que pot posar fins a 150.000 dosis diàries del vaccí, i una de les fórmules que estudia és poder utilitzar espais grans amb facilitat d’accés.

La decisió final, però, quedarà en mans del candidat que surti vencedor de les eleccions al club, que se celebren el 7 de març.

Calendari de les eleccions del Barça 2021

Salut busca punts de vacunació “emblemàtics” com la Sagrada Família

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha explicat que a banda de les gestions perquè el Camp Nou sigui un dels punts de vacunació en la fase general, es busquen llocs “emblemàtics” per enviar el missatge de la importància de la vacunació. Ha expressat el seu desig que la Sagrada Família sigui un d’aquests espais, tot i que ha afirmat que no s’ha iniciat cap gestió.Un altre dels espais que ha mencionat Argimon ha estat la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

Tot i això, ha reconegut que aquests espais serien per a la fase general i no en el curt termini, ja que ha insistit que ara “falten vacunes”. Segons el secretarien, farien falta uns dos milions de vaccins més mensuals.