fira de barcelona punt de vacunació massiva

El Departament de Salut tancarà properament el punt de vacunació massiva del Recinte Modernista de Sant Pau, si bé mantindrà oberts els que funcionen a la Fira, i el del Centre Comercial la Maquinista. Tots tres es van obrir a la primavera per poder absorbir el gran volum de vacunes que es van administrar a l’inici del procés d’immunització a Catalunya, però de mica en mica s’han anat buidant.

Això, fins al punt que s’ha vist Fira de Barcelona pràcticament buida o s’han fet crides a anar a vacunar-se a Sant Pau, perquè hi havia més vacunes que no pas cites demanades.

Segons la Secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, els punts que es mantindran es redimensionaran per adaptar-se a la realitat de la demanda actual. També ha explicat que els Centres d’Atenció Primària continuaran vacunant.

El Departament de Salut ja va avançar a principis de setembre la intenció de retirar progressivament aquests punts. Tot plegat és una mesura que forma part del canvi d’estratègia que ha portat a intensificar la vacunació amb punts mòbils amb l’objectiu d’acostar la vacunació a les zones amb menys cobertura vacunal.