El Departament de Salut ha informat aquest dimecres que ja ha iniciat la vacunació de les persones de 45 a 49 anys. Aquest matí, els nascuts entre el 1972 i el 1976 han pogut començar a demanar cita per als propers dies. En alguns casos, fins i tot tenien la possibilitat de vacunar-se aquesta mateixa tarda.

Des del Departament de Salut assenyalen que les persones d’aquesta franja d’edat ja poden demanar hora a través de la web vacunacovidsalut.cat. A més, remarquen que “gradualment, i durant les pròximes setmanes, les persones d’aquest tram d’edat també rebran un missatge SMS que les redirigirà a l’aplicació web per escollir hora, dia i lloc de vacunació“.

Salut reitera que “continua prioritzant la franja de les persones d’entre 50 i 59, nascudes entre els anys 1962-1971”. També continua “la vacunació de les segones dosis als col·lectius essencials menors de 60 que va iniciar-se la setmana passada arreu del territori“. Recorden que “actualment hi ha 26 punts de vacunació que ofereixen aquesta vacuna per completar la pauta a aquests col·lectius”.