Saló de l'Ensenyament 2019

La celebració del Saló de l’Ensenyament del 2020 durant les dates previstes està actualment en suspens. L’organització estudia ajornar-lo a finals d’abril o principis de maig per la crisi del coronavirus, segons han confirmat fonts de Fira Barcelona a betevé. D’aquesta manera, la cita se celebraria després de Setmana Santa i abans del període de preinscripció als centres. Aquesta opció es planteja després que el Departament d’Educació ha anunciat que no participarà en el Saló de l’Ensenyament del 2020, previst entre el 18 i el 22 de març.

L’executiu català també insta les escoles a anul·lar les visites d’alumnes i professors al saló. Aquesta és una de les mesures preventives anunciades per Educació amb l’objectiu de contribuir a la contenció del virus, que ja ha deixat 125 infectats i tres morts a Catalunya. El departament proposa suspendre fires, trobades, cantades, certàmens i altres activitats extraescolars en què participin alumnes de més d’un centre.

Educació vol evitar qualsevol activitat organitzada per escoles, instituts, universitats o del mateix departament que no siguin curriculars i que es facin fora dels centres per evitar contagis del coronavirus.