salo ensenyament 2022

El Saló de l’Ensenyament 2022 torna a celebrar-se en format presencial, després dels ajornaments provocats per la pandèmia. L’esdeveniment reforça l’aposta per l’orientació als estudiants i reuneix una vegada més l’oferta dels principals centres educatius en estudis universitaris, de batxillerat, formació professional, altres estudis superiors o idiomes. Et detallem tota la informació sobre el Saló de l’Ensenyament 2022 amb les dates, entrades, novetats i tot el que has de saber sobre el Saló Futura de màsters i postgraus.

Dates del Saló de l’Ensenyament 2022

El Saló de l’Ensenyament 2022 es celebra del 16 al 20 de març al recinte firal de Montjuïc, concretament als palaus 1 i 2. Aquesta 31a edició vol contribuir a facilitar la pressa de decisió dels estudiants. Per aquest motiu i en línia amb les darreres edicions, posa a la seva disposició una desena de propostes i activitats per ajudar-los a treure el màxim partit de la visita.

On comprar entrades per al Saló de l’Ensenyament 2022?

Si no et vols quedar sense entrades per al Saló de l’Ensenyament 2022, t’interessarà saber que les pots comprar a través del web de Fira de Barcelona. Un cop a dins de la pàgina, tindràs l’opció de comprar entrades individuals per al torn de matí o de tarda o entrades per grups de 10 persones, també en horari de matí i tarda. A més, si disposes del Carnet Jove tindràs un descompte a l’hora d’entrar al Saló de l’Ensenyament 2022.

Novetats del Saló de l’Ensenyament 2022

Enguany, a la Fira es podran conèixer en detall d’una vintena de graus nous que s’estrenaran al curs 2022-23, la majoria relacionats amb les ciències socials i jurídiques, així com màsters sobre ciències de la salut i àmbit digital.

De nou, el Saló de l’Ensenyament apostarà per l’assessorament individualitzat dels més joves. Hi haurà 14 professionals de l’àmbit de la psicologia, pedagogia o psicopedagogia que atendran les seves consultes per orientar-los en l’elecció d’itineraris o facilitar-los informació. A més, al Saló també hi haurà 250 expositors que donaran a conèixer tota l’oferta formativa per al curs 2022-23.

Per fomentar l’interès en noves tecnologies i ciència, l’Aula de Tecnologies Multimèdia oferirà demostracions de realitat virtual i disseny de videojocs. També hi haurà l’Espai Ciència, on els visitants podran descobrir la seva vocació científica amb conferències, tallers i activitats.

Com arribar al Saló de l’Ensenyament de Barcelona?

El recinte firal de Montjuïc acull un any més el Saló de l’Ensenyament de Barcelona. Per arribar-hi tens diferents opcions de transport públic:

Metro

  • Línia 1 i 3: parada Espanya

Bus

  • Línies D20, H12, V7, 9, 13, D40, 50, 65, 79, 91, 109, 150, 165

FGC

  • Línies S8, S33, R6, R5, S4. Parada Espanya

El Saló Futura sobre màsters i postgraus, del 18 al 19 de març

Al cap de setmana, l’oferta educativa s’amplia als màsters i postgraus dins el Saló Futura. Es podran visitar més de 50 expositors d’universitats, col·legis professionals i escoles de negoci, i empreses que capten talent. Enguany les universitats catalanes, públiques i privades, presentaran més d’una vintena de títols nous, entre graus i màsters, de cara al curs 2022-23.