Tant Fèlix Millet com Jordi Montull havien d’asseure’s al banc dels acusats el 30 de setembre de 2013 en el primer judici pel cas Palau. Tots dos s’enfronten a 10 anys de presó pel cas de la construcció de l’hotel del Palau de la Música. Se’ls acusa d’haver cobrat 900.000 euros de comissió utilitzant l’estatus que els atorgaven els seus càrrecs en aquesta institució.  Els tràmits urbanístics que es van desenvolupar per aixecar l’hotel de luxe poden suposar delictes d’apropiació indeguda, tràfic d’influències, falsedat documental i prevaricació.

En aquest cas també estan imputats l’exregidor d’Urbanisme Ramon Garcia-Bragado, i el llavors gerent d’Urbanisme, Ramon Massaguer, i l’arquitecte del projecte, Carles Díaz, per delictes de tràfic d’influències i prevaricació. El fiscal els ha demanat quatre anys i set mesos de presó mentre que l’acusació popular demana per a Bragado sis mesos de presó i 10 d’inhabilitació.

Segons la magistrada que porta aquest cas els terrenys on s’havia d’ubicar l’hotel ja no eren de la Fundació Palau, sino d’Olivia Hotels, quan es va decidir engegar tota la maquinària administrativa per tirar endavant el projecte. La jutgessa considera que es va ocultar informació durant la tramitació administrativa.