Manifestació de l'Agrupament Escolta de la Sagrada Família

L’Agrupament Escolta Antoni Gaudí va endur-se un revés quan el centre parroquial de la Sagrada Família va fer-los un ultimàtum per abandonar un dels espais que ocupaven del temple, que se’ls havia cedit per desenvolupar les activitats del cau. Aquesta advertència els obligava a abandonar aquest espai abans del mes de setembre, ara, però, encara podran allargar-hi la seva estada, almenys fins al mes de novembre.

En una reunió entre representants del cau i el president delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família per valorar la futura ubicació de l’AE Antoni Gaudí, s’ha arribat a un acord perquè puguin quedar-se a l’actual ubicació almenys dos mesos més del que s’havia previst, és a dir, de setembre a novembre. A més, la Junta Constructora del Temple es predisposa a guardar-los tot el material en els seus espais mentre no hagin trobat un espai on estar-se.

La ubicació final, la Fàbrica del Sucre?

Els responsables de agrupament afirmen que ha de ser el Patronat del Temple qui els busqui un altre local mentre l’Ajuntament no finalitza la construcció de la Fàbrica del Sucre, que serà l’emplaçament definitiu. Ara per ara, es desconeix quan finalitzaran les obres de construcció d’aquest nou emplaçament, per tant, el problema seguirà obert si després de la data límit que la Sagrada Família ha proposat al cau, l’espai continua inaccessible.