Torres Sagrada Família

S’extremen les mesures de prevenció a la Sagrada Família per la crisi del coronavirus. Un dia després d’anunciar la rebaixa en un 90 % de l’aforament al temple, aquest dijous la Junta Constructora ha decidit aturar les obres de construcció i les visites a partir d’aquest divendres, 13 de març. Ara mateix el tancament de la Sagrada Família es fa sense saber quan se’n dictarà la reobertura. El temple analitzarà periòdicament la situació i n’anirà informant.

És doncs un blindatge total de la Sagrada Família davant el covid-19 i que va en la línia de les consignes repetides i anunciades pel govern de la Generalitat d’aconseguir rebaixar el ritme d’activitat a tot Catalunya i la decisió de clausurar les classes al país durant mínim dues setmanes.

La Junta Constructora del Temple ho ha anunciat un comunicat en què argumenta que es fa per “protegir els visitants, tot el personal i els col·laboradors externs del temple del risc de possibles contagis pel covid-19”. 
Els actes litúrgics sí que es mantenen, però adequant l’espai i l’assistència a les ordres dictades pel govern català per evitar grans aglomeracions de gent. Per tant, complint amb l’ordre de no superar un terç de l’aforament en aquells actes amb menys de 1.000 persones. La decisió d’anul·lar les visites es fa extensiva a la Casa Museu Gaudí, ubicada al Parc Güell.