Sagrada Família

La Sagrada Família rebaixarà l’aforament màxim del temple a les 1.000 persones simultànies per poder seguir oberta, i complir així amb les indicacions fetes per la Generalitat aquest dimecres per contenir els contagis del coronavirus. Es tracta d’una reducció de quasi el 90 % de la capacitat, ja que l’aforament del temple supera les 9.000 persones.

Segons ha informat la Junta Constructora de la Sagrada Família en un comunicat, aquesta mesura s’aplicarà a partir d’aquest dijous, i afectarà també la capacitat dels visitants que podran entrar a la Casa Museu Gaudí, que també limitarà l’aforament a un terç. També ha avançat que tancarà els ascensors de les torres de les dues façanes, per prevenir visitants i treballadors d’un possible contagi de covid-19.

D’altra banda, la Sagrada Família també ha anunciat el compliment de les normes dictades per la conselleria d’Educació, que obliga a suspendre activitats educatives no lectives fora dels centres escolars i en què participin alumnes de diferents centres educatius. Així, el temple suspèn el taller familiar de Setmana Santa, previst a partir del 28 de març, així com les visites didàctiques programades per als pròxims dies.

També ha suspès també els concerts de Mans Unides, previst per al 27 de març, i el de Setmana Santa, que s’havia de celebrar el 28 de març.