Les Rutes de Salut de la Sagrada Família són una activitat que ja fa anys que es realitza al barri per fomentar bons hàbits de salut i també per conèixer una mica millor la ciutat. Les organitza la comissió de rutes del Pla Comunitari amb la col·laboració del districte, els CAP Roger de Flor i Sagrada Família, i la Fundació Claror i el CPB – Centre de Salut Mental.

Millorar la salut i fer comunitat

Les rutes estan dirigides a majors de 65 anys o persones derivades pels CAP del barri amb problemes de sedentarisme, colesterol o hipertensió. Les gestiona l’Espai 210 i les condueixen tècnics del Claror Cartagena, que les plantegen com una sortida per adquirir l’hàbit saludable de caminar.

La durada de cada cicle és de tres mesos, i ja hi han passat més de 100 persones. La idea és que se socialitzin entre elles i formin colles pel seu compte.

Arriba el cicle de primavera

Les sortides es fan cada dilluns i dimecres de 10 a dos quarts de 12. El cicle de primavera es farà del 19 d’abril al 30 de juny. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer al Pla Comunitari / Espai 210 del carrer de Padilla, 208-210 o al telèfon 93 265 36 45.