Aquest divendres es posarà en marxa el Barcelona Christmas Tour 2022, un recorregut en un autobús turístic de Barcelona que permet gaudir dels carrers més il·luminats de la ciutat, així com d’alguns monuments que també es guarneixen durant les festes nadalenques. Abans no s’estreni, però, a betevé hem pujat a l’autobús per fer-hi una ruta per veure els llums de Nadal 2022.

El Barcelona Christmas Tour ofereix un recorregut nocturn des d’un autobús panoràmic, que transcorre per la plaça de Catalunya, el passeig de Gràcia, la Gran Via de les Corts Catalanes i l’avinguda del Paral·lel.

El Barcelona Christmas Tour funcionarà del 25 de novembre al 30 de desembre amb servei de dilluns a diumenge, a les 18h i les 20h. El 24 de desembre, el servei només funcionarà a les 18.00 h. Segons dades de TMB, a hores d’ara, ja s’ha venut el 50 % de l’aforament, de 4.600 bitllets disponibles, en queden 2.300.

Una hora i mitja de viatge amb ambientació musical

Amb el recorregut del Barcelona Christmas Tour, guiat en viu en diversos idiomes i d’una hora i mitja de durada, a més de contemplar l’ambient nadalenc que impregna la ciutat, es pot descobrir la història de les tradicions més típiques que envolten aquestes dates, com ara que els galets, tan típics de les nostres taules, o quin és l’origen de la rifa de Nadal o de l’Home dels Nassos, entre altres curiositats. A més, el trajecte disposa d’ambientació musical amb una llista de cançons nadalenques, creada especialment per a l’ocasió al perfil de TMB de Spotify.

Notícies del Nadal 2022